top of page
PHOTO-2023-05-07-21-03-04_edited_edited.jpg

Hallo!

Ik ben Wiebrand de Vos, 21 jaar oud en ik woon in het Friese dorp Joure. Sinds mijn achtste levensjaar draait mijn leven grotendeels om zeilen. Of het nu gaat om bootvakanties met mijn ouders, zeilen met vrienden, deelnemen aan wedstrijden of het coachen van de jongere generatie, zeilen is voor mij het mooiste wat er is. Het maakt niet uit of het in wedstrijdverband is of niet, ik heb er altijd plezier in.

  • Instagram

Maar wie ben ik nou echt?

Zoals hierboven vermeld, vormt watersport een groot deel van mijn leven. Momenteel ben ik druk bezig met een olympische campagne voor de Olympische Spelen van 2028 in de 49er-klasse. Dit betekent dat ik me volledig richt op het zeilen in de 49er, waar ik fulltime mee bezig ben. Naast mijn inzet op hoog niveau, vind ik het ook belangrijk om de jongere generatie iets bij te brengen. Daarom stap ik regelmatig in de coach boot om in het weekend training te geven.

Naast mijn passie voor zeilen ben ik samen met mijn vriendin Jildau begonnen met het initiatief genaamd "De Witte Rose". Samen streven we ernaar om mensen enthousiast te maken maken met prachtige zeiltochten. Als u benieuwd bent naar hoe het eruitziet om in een 49er te zeilen, kunt u op het Instagram-icoon hierboven klikken.

bottom of page