top of page

Watersport belevenis

Danish Rose + Suppen

4 -  10 Personen

Stap aan boord van de Danish Rose en laat de stress van het dagelijkse leven achter je. Deze ervaring is jouw kans om even helemaal tot rust te komen of om echt quality time door te brengen met je geliefden, omringd door de serene schoonheid van de Friese meren.

We starten onze dag met een warm welkom aan boord, waar we genieten van dampende kopjes koffie of thee vergezeld van heerlijke Friese lekkernijen. Zodra we de haven van Terherne achter ons laten, begint het avontuur pas echt. Laat je betoveren door de prachtige omgeving terwijl we over de Friese meren varen. En vergeet niet te genieten van een authentieke Friese lunch, bereid met liefde en lokale ingrediënten.

Terwijl we verder varen, staat onze kapitein klaar om je alles te leren over zeilen en het leven op het water. Maar dat is nog niet alles! In de middag heb je de kans om het Sneekermeer te verkennen op een SUP-board, onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Na een dag vol avontuur keren we terug naar de haven, waar we de dag afsluiten met een gezellige borrel aan de kade. Dit is dé gelegenheid om samen te kletsen, te genieten van het buiten zijn en nieuwe herinneringen te maken die je voor altijd zult koesteren. Dus waar wacht je nog op? Kom aan boord en laat je verrassen door de magie van de Friese wateren aan boord van de Danish Rose.

Polyvalk + Suppen

4 -  32 Personen

Dit avontuur is speciaal gemaakt voor degenen die houden van nieuwe ervaringen en spannende ontdekkingen. Het begint allemaal in de levendige haven van Woudsend, waar we onze dag beginnen met een smakelijk kopje koffie of thee en een onweerstaanbare Friese lekkernij. 

Zodra we zijn opgeladen, hijsen we de zeilen van onze valkjes en varen we naar het magische eiland van Heeg. Hier wachten avontuurlijke zeilinstructies op ons, die we meteen in de praktijk brengen. Maar we laten je niet met een lege maag achter! Op het eiland staat een authentieke Friese lunch voor je klaar om je energie op peil te houden.

De middag staat in het teken van competitieve zeilwedstrijdjes, waarbij je de fijne kneepjes van het wedstrijdzeilen op een valk leert. Maar we hebben nog meer in petto! Na deze adrenalinekick meren we aan in het pittoreske Friese dorp Heeg. Hier krijg je de kans om de kunst van het SUP-boarden te leren en maken we een ontspannen tocht door het charmante dorpje.

En dan, om de dag perfect af te sluiten, dalen we af naar het gezellige havencafé van Woudsend, waar we onder het genot van verfrissende drankjes de dag nog eens de revue laten passeren. Dit is het ideale einde van een onvergetelijk avontuur vol plezier en nieuwe ervaringen. Dus, ben jij klaar om mee te gaan op deze onvergetelijke reis?

bottom of page