top of page
Frisian_flag_edited.jpg

Friesland belevenis

Danish rose + Boerderij

4 - 10 Personen - 8 uren

Vanaf €132,19 p.p. Incl BTW

Stap aan boord van de Danish Rose en geef jezelf de kans om even helemaal tot rust te komen of om echt quality time door te brengen met je dierbaren. Deze prachtige 12 meter lange boot biedt een unieke ervaring waarbij je 's ochtends een typische Friese boerderij bezoekt. Ontdek de ins en outs van het boerenleven tijdens een rondleiding en geniet daarna van een heerlijke kop koffie of thee met een Friese lekkernij.

Zodra we de haven van Terherne verlaten, gaan we op een betoverende tocht over de Friese meren. Tijdens deze reis geniet je ook van een authentieke Friese lunch. De kapitein staat klaar om je alles te vertellen over zeilen en de geheimen van de het Sneekermeer. In de namiddag keren we terug naar de haven, maar niet voordat we de dag afsluiten met een gezellige borrel aan de kade.

Deze ervaring is perfect om samen te komen, te genieten van de buitenlucht en nieuwe herinneringen te maken die je koestert. Dus stap aan boord en laat je verrassen door de schoonheid van Friesland terwijl je samen op avontuur gaat op de Danish Rose.

Polyvalk + Boerderij

4 - 32 Personen - 8 uren

Vanaf €89,54 p.p. Incl BTW

Dit avontuur is speciaal ontworpen voor de echte avonturiers onder ons. We starten onze dag in de bruisende haven van Woudsend, waar we de geur van vers gezette koffie en thee met Friese lekkernijen verwelkomen. Eenmaal opgeladen, hijsen we de zeilen van onze valkjes en zetten koers naar het mysterieuze eiland van Heeg.

Op dit afgelegen eiland wacht een onvergetelijke ervaring op je: zeilinstructies  en daarna dit uitvoeren op het meer. Terwijl de zon hoog aan de hemel staat, wordt een typisch Friese lunch voor ons bereid, waarna we onze vaardigheden testen in spannende zeilwedstrijdjes. Hier leer je de fijne kneepjes van het wedstrijdzeilen op een valk, terwijl je de wind in je haren voelt en de adrenaline door je aderen stroomt.

Maar we zijn nog niet klaar met ontdekken! Na onze zeilavonturen gaan we naar een boerderij op een eiland, een unieke plek waar het leven een bijzondere wending neemt. Een rondleiding op deze boerderij geeft je een inkijkje in het unieke boerenleven op een eiland.

De dag eindigt in het gezellige havencafé, waar we samen terugblikken op de hoogtepunten van onze avonturen en de herinneringen koesteren die we vandaag hebben gemaakt. Dus pak je zeilkleding en avontuurlijke geest, en sluit je aan bij ons op dit onvergetelijke avontuur vol zeilen, ontdekkingen en nieuwe ervaringen!

bottom of page