top of page

Over ons

Zeiltochten

Bij Friesland Experience geloven we in de kracht van samenzijn. Of je nu met je familie, vrienden of collega's zeilt, we hebben tochten op maat gemaakt voor elke groepsgrootte. Van intieme uitjes met 2 personen tot gezellige avonturen met maximaal 12 personen, we bieden een zeilervaring die perfect past bij jullie behoeften en wensen

 

Onze zeiltochten gaan verder dan alleen plezier op het water. Voor degenen die hun zeilvaardigheden willen verbeteren, bieden we professionele trainingen. Onze ervaren schippers zullen je begeleiden en de geheimen van het zeilen onthullen, zodat je je zelfverzekerd en bekwaam voelt op de golven.

Dus, of je nu op zoek bent naar een leuke en leerzame zeilervaring met je dierbaren of een teambuilding-activiteit wilt organiseren voor je bedrijf, De Witte Rose staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis. Stap aan boord en laat ons je verleiden met de magie van zeilen, omgeven door de schoonheid van de natuur en de vreugde van samen zijn. Klaar om te zeilen?

Zeiltrainingen

De Anna

In het begin van 2023 kwamen Wiebrand de Vos en Jildau Dikkers op het idee om de Witte Rose op te zetten. Met de familieboot genaamd "Anna" organiseren ze zeiltochten op het IJsselmeer. Beiden zijn ze opgegroeid met de watersport, waarbij Wiebrand in de Olympische 49er-klasse zeilt en Jildau in haar vrije tijd zeilles geeft aan jong en oud.

Het zeilschip Anna is een Danish Rose, een zeewaardig schip en tevens een echte familieboot. Het binnenwerk van het schip is namelijk gebouwd door zowel de vader als de opa van Wiebrand. Met een ruime kuip en een comfortabele binnenhut is het schip geschikt voor alle weersomstandigheden. Vanwege zijn opvallende uiterlijk trekt de boot veel bekijks en zorgt het voor een buitengewone ervaring.

Ons Team

PHOTO-2023-05-07-21-03-04_edited_edited.jpg

Wiebrand de Vos

linkdin (1).JPG

Jildau Dikkers

bottom of page