top of page

Sportieve Belevenis

Danish Rose + Keatsen

4 -  10 Personen - 8 uren

Vanaf €132,19 p.p. Incl BTW

Stap aan boord van de Danish Rose voor een ervaring die perfect is om samen te ontspannen en quality time door te brengen met je dierbaren. De ochtend begint met heerlijke koffie of thee en een smakelijke Friese lekkernij, terwijl we ons voorbereiden op een betoverende tocht over de Friese meren vanuit de haven van Terherne.

Terwijl de wind door je haren waait, geniet je van een authentieke Friese lunch aan boord. Ondertussen deelt onze kapitein zijn kennis over zeilen en alle geheimen van het vak. Maar we stoppen daar niet! In de middag duiken we in een andere Friese traditie: het keatsen. Leer de basis en doe mee aan verschillende spelletjes, waarbij plezier en samenwerking centraal staan.

Na een dag vol avontuur keren we terug naar de haven, waar we de dag afsluiten met een gezellige borrel aan de waterkant. Dit is dé gelegenheid om samen te kletsen, te genieten van de buitenlucht en nieuwe herinneringen te maken die je voor altijd bij zullen blijven. Dus, nodig je familie en vrienden uit en beleef samen een dag vol plezier, leren en verbinding aan boord van de Danish Rose.

Polyvalk + Keatsen

4 -  32 Personen - 8 uren

Vanaf €89,54 p.p. Incl BTW

Welkom avonturiers! Bereid je voor op een dag vol spanning en plezier, want we gaan op een onvergetelijk avontuur vanuit de haven van Woudsend. We starten onze dag met een heerlijk kopje koffie of thee, vergezeld van een authentieke Friese lekkernij, om onze energielevels op peil te brengen voor wat komen gaat.

Zodra we aan boord van de valkjes zijn, zetten we koers naar het betoverende eiland van Heeg. Hier staan zeilinstructies op het programma, direct gevolgd door praktijkervaring op het water. Na een enerverende ochtend op zee staat er een welverdiende Friese lunch voor ons klaar op het eiland.

Maar het avontuur is nog niet voorbij! In de middag gaan we de uitdaging aan met zeilwedstrijdjes, waarbij je alle fijne kneepjes van het wedstrijdzeilen op een valk leert. En alsof dat nog niet genoeg is, maken we kennis met een andere Friese traditie: het keatsen. Samen spelen we verschillende spelletjes en leren we de basis van deze unieke sport.

Na een dag vol actie keren we terug naar de gezellige haven van Woudsend, waar we napraten over onze avonturen onder het genot van een verfrissend drankje in het havencafé. Dit is het perfecte einde van een dag vol avontuur, waar nieuwe vriendschappen zijn gesmeed en herinneringen zijn gemaakt die een leven lang meegaan. Dus, avonturiers, laat je meeslepen op dit onvergetelijke avontuur!

bottom of page