top of page

Prive les op uw eigen boot

Welkom bij Witte Rose Sailing, waar we op maat gemaakte privé zeillessen aanbieden om jouw zeilvaardigheden te verbeteren op je eigen boot. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden op een reis naar zelfvertrouwen en vaardigheid op het water.

Waarom Kiezen voor Ons?

  • Ervaren Instructeurs: Onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het geven van zeillessen.

  • Flexibiliteit: We passen ons aan jouw schema aan en komen naar jou toe voor de training.

  • Persoonlijke Aandacht: Onze privélessen zijn één-op-één, waardoor je de volledige aandacht van de instructeur krijgt.

  • Op Jouw Boot: Leer en oefen op je eigen vertrouwde boot, wat een comfortabele en vertrouwde leeromgeving creëert.

 

Reserveer Nu!

Ben je klaar om je zeilvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op om je eerste privé zeillessen te plannen!

Hoe werkt het?

  1. Consultatie en Planning: Neem contact met ons op om een consultatie te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we je doelen bespreken, je huidige vaardigheidsniveau evalueren en een lesplan op maat maken dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

  2. Op Maat Gemaakte Training: Op de afgesproken dag komt onze instructeur naar jouw locatie. Samen gaan we aan boord van jouw eigen boot en beginnen we met de training. Of je nu een beginner bent die de basis onder de knie wil krijgen of een ervaren zeiler die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze lessen zijn volledig afgestemd op jouw individuele behoeften.

  3. Praktische Begeleiding en Feedback: Tijdens de les zal onze instructeur je begeleiden door middel van hands-on instructies en praktische oefeningen. Je ontvangt directe feedback om je te helpen je techniek te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten.

  4. Ondersteuning na de Les: Na de les staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden en verdere begeleiding te bieden. We kunnen aanbevelingen doen voor vervolglessen of zelfstandige oefeningen om je voortgang te ondersteunen.

bottom of page