top of page

Prive les op de Anna

Welkom bij witte Rose Sailing, waar we op maat gemaakte privé zeillessen aanbieden om jouw zeilvaardigheden te verbeteren op een van onze boten. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden op een reis naar zelfvertrouwen en vaardigheid op het water.

Waarom Kiezen voor Ons?

  • Ervaren Instructeurs: Onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het geven van zeillessen.

  • Flexibiliteit: We passen ons aan jouw schema aan en zorgen voor een optimale leerervaring.

  • Persoonlijke Aandacht: Onze privélessen zijn gericht op jou, met een instructeur die volledig toegewijd is aan jouw leerproces.

  • Kwaliteit Boten: Onze boten zijn goed onderhouden en voorzien van alle nodige veiligheidsvoorzieningen voor een comfortabele en veilige leeromgeving.

 

Reserveer Nu!

Ben je klaar om je zeilvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op om je eerste privé zeillessen te plannen!

Hoe werkt het?

  1. Consultatie en Planning: Neem contact met ons op om een consultatie te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we je doelen bespreken en een lesplan op maat maken dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

  2. Op Maat Gemaakte Training: Op de afgesproken dag verwelkomen we je aan boord van een van onze boten. Onze instructeur zal je begeleiden en instructies geven die specifiek zijn afgestemd op jouw vaardigheidsniveau en doelen.

  3. Praktische Begeleiding en Feedback: Tijdens de les zal onze instructeur je hands-on instructies geven en praktische oefeningen laten uitvoeren. Je ontvangt directe feedback om je te helpen je techniek te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten.

  4. Ondersteuning na de Les: Na de les staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden en verdere begeleiding te bieden. We kunnen aanbevelingen doen voor vervolglessen of zelfstandige oefeningen om je voortgang te ondersteunen.

bottom of page